nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Publiekslieveling Stefano Keizers met bejubelde voorstelling ‘Hans Teeuwen’ te zien in Ulft
17.11.2022

‘Hans Teeuwen’, deel drie in Stefano’s trilogie aan voorstellingen, werd net als de eerste twee delen lovend ontvangen door de pers. Het NRC noemt de voorstelling “overdonderend en opwindend” en stelt dat Keizers “op briljante wijze de strijd aangaat met Gover Meit”. Op 2 december is Stefano Keizers ‘Hans Teeuwen’ te zien in het theater van het DRU Industriepark.

Hij is veel op televisie, werd publiekslieveling van de kijkcijferhit ‘Het Perfecte Plaatje’, verraadde de boel in ‘De Verraders’ en werd in de harten van menig Expeditie Robinson-kijker gesloten. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt goed uit. Want dit theaterseizoen gaat hij in reprise met zijn bejubelde derde voorstelling: ‘Hans Teeuwen’. 

Nee, Hans staat er niet naast op het podium. Nee, Stefano imiteert Hans niet. Het publiek kijkt simpelweg naar de voorstelling ‘Hans Teeuwen’, zonder Hans Teeuwen dus. Maar nog wel mét Stefano Keizers. Al is ook dat wellicht de laatste keer…

In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek.

In de tweede zijn ziel, zijn eer.

Nu is de rest aan de beurt.

Hierna ben je van hem af.

Tickets scoor je hier.