nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Elvis in filmhuis
25.11.2022

Het Filmhuis van het DRU Industriepark presenteert op woensdagavond 30 november de Amerikaanse biografische dramafilm ‘Elvis - The Man. The Legend. The King of Rock 'Roll’ uit 2022.

De film is geregisseerd door Baz Luhrmann. Het scenario is geschreven door Baz Luhrmann in samenwerking met Sam Bromell, Craig Pearce
en Jeremy Doner.
In de hoofdrollen: Austin Butler (Elvis Presley), Tom Hanks (Colonel Tom Parker), Richard Roxburgh (Vernon Presley), Helen Thomson (Gladys Presley) en Olivia DeJonge (Priscilla Presley).

Elvis Presley is musicus, die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker is een raadselachtige man die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Deze film volgt hun gecompliceerde relatie over een periode van 20 jaar, vanaf de opkomst van Elvis' sterrendom tot aan het verlies van de onschuld aan Amerika.

Vanwege de lengte van de film (2 uur en 39 minuten) wordt een pauze ingelast waarin de bezoekers een consumptie krijgen aangeboden (inbegrepen bij entreekaart).

De kaartverkoop gaat erg hard. Wij adviseren om je ticket snel te kopen, voordat je achter het net vist.