nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Muzieksensatie My Baby in DRU poppodium
23.11.2022

MY BABY maakt spirituele swamprock, gemixt met invloeden van dansbare elektronische muziek, dub, funk, gospel en soul. Sinds de oprichting in 2012 is de band bijna non-stop op tournee: zo speelden ze op festivals in binnen- en buitenland als Glastonbury, Isle of Wight, Sziget, Fusion, Exit, Down The Rabbit Hole, Lowlands en Pinkpop. De najaarstour doet op vrijdag 2 december het poppodium van DRU Industriepark aan.

Het afgelopen jaar kwamen hun tournees uiteraard even stil te liggen, maar MY BABY nam hierdoor uitgebreid de tijd om nieuwe muziek te schrijven, onder andere samen met de producer van The Chemical Brothers.
Met dat nieuwe album komen ze voor de eerste keer naar DRU poppodium.

Tickets zijn nog te koop via deze link.