nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Spreekuur duurzaamheid
16.03.2023

Vaak is er in je huidige situatie al veel ruimte om met een paar simpele maatregelen al snel honderden euro’s per jaar te kunnen besparen! Geen grote investeringen of verbouwingen, maar simpele aanpassingen in jouw dagelijkse leven. Tijdens het spreekuur duurzaamheid helpt een energiecoach je hiermee op weg. Dit spreekuur is op dinsdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in het Portiersgebouw. 

De energiecoaches van Agem zijn opgeleid om jou op weg te helpen. Als vrijwilliger kan de energiecoach je kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in je energieverbruik en je energierekening te krijgen. Samen met jou kijkt de energiecoach bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in je huis, de hoeveelheid water die je verbruikt, de apparatuur die je gebruikt en de hoogte van je energierekening. Op basis daarvan kan hij of zij je meteen voorzien van handige bespaartips!

"Soms weet je zelf niet waar je moet beginnen en dan is het fijn als een onafhankelijk iemand met je meekijkt. De energiecoach komt als vrijwilliger vrijblijvend met je meekijken wat jouw eerste stap zou kunnen zijn op weg naar energiezuiniger wonen!" - Sanne Schrader, Programmamedewerker Energieloket.