nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Workshop Mandala tekenen
22.03.2023

De workshop Mandala tekenen door Kim & Zo Creations wordt gehouden in de bibliotheek in het Portiersgebouw op dinsdag 28 maart om 19.30 uur.

Wil je graag op een creatieve manier ontspannen? Dan is deze workshop iets voor jou, je hebt geen tekenervaring nodig, het gaat om het creatieve proces, het plezier en de ontspanning.

Mandala betekent in het Sanskriet cirkel of wiel, wat weer symbool staat voor oneindigheid en voor alles wat leeft. De cirkel beschermt en geeft een gevoel van veiligheid, begrenzing en rust. Binnen de cirkel is ruimte om jezelf te zijn. Het tekenen van een mandala geeft innerlijke rust en mogelijk een betere kijk op jezelf.

Tijdens deze workshop leert Kim Aarts je het opzetten van een mandala en hoe en welke patroontjes je kunt gebruiken om de mandala mee in te vullen. Ook ga je alleen met zwarte fineliner aan de slag, zodat de focus ligt op het tekenen van de lijnen en patroontjes, zonder afleiding van kleur. Dit geeft de mandala een moderne, eigentijdse uitstraling. En er is natuurlijk voldoende ruimte voor je eigen creativiteit. Kim brengt alle materialen mee die je nodig hebt om de mandala mee op te zetten en verder uit te werken. De workshop is voor iedereen, met of zonder ervaring. Ook als je al eerder deel hebt genomen aan de workshop Mandala teken bij de bibliotheek ben je van harte welkom want deze keer geeft Kim er een andere invulling aan.

Aanmelden kan op de website van bibliotheek Achterhoekse Poort.