nieuws

Hans Dulfer afgelast lees meer

60
Vrienden van de DRU
19.05.2023

Vrienden van de DRU steunen het culturele aanbod van DRU Industriepark. Niet alleen theater, maar ook film en poppodium profiteren van de steun van de Vrienden. 

Voordelen

Vrienden van de DRU genieten een aantal aantrekkelijke voordelen. Zij ontvangen de theaterbrochure voor het nieuwe seizoen vers van de pers, als primeur nog voordat het overige publiek de brochure in de bus krijgt. 

Als Vriend van de DRU krijg jij voorrang op de kaartverkoop. Een week lang heb jij exclusieve toegang tot de ticketverkoop van het gloednieuwe theaterseizoen. 

Daarnaast willen we onze waardering voor deze, soms jarenlange, vriendschap extra benadrukken. En om die reden zoeken we komend seizoen vaker contact met leuke acties en gezellige specials! 

Kijkje achter de schermen

Om het nieuwe theaterseizoen in te luiden, zijn de Vrienden van de DRU welkom tijdens een gezellige avond. Na de koffie krijgen de Vrienden (plus introducee)  een rondleiding door de theaterzaal en popzaal, voor én achter de schermen! We sluiten af met een drankje in grand café Het Schaftlokaal. 

Ook willen we onze vriendschap voor het nieuwe seizoen benadrukken met kortingen op onze zomerprogrammering, paasbrunch en bijvoorbeeld moederdag high tea! Er is altijd veel te doen op het DRU Industriepark en daar willen we je graag van laten mee genieten.

Lid worden

Je bent een jaar lang Vriend van de DRU voor 30 euro. Voor aanmelden als Vriend van de DRU of voor meer informatie, neem contact op met Sanne van Koot via secretariaat@dru-industriepark.nl of bel naar 0315-200150.