nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Kunstenaar Ruud Rous exposeert popart-werken
02.06.2023

Het DRU Industriepark in Ulft verwelkomt de veelzijdige kunstenaar Ruud Rous, die zijn popart-werken tentoonstelt in de centrale foyer van het Portiersgebouw. De expositie, die loopt van 6 juni tot en met 31 juli, biedt bezoekers de kans om de kleurrijke en expressieve werken van Rous te bewonderen.

Geboren in Amsterdam in 1958 en momenteel woonachtig in Arnhem, heeft Ruud Rous zijn passie voor popart ontwikkeld en zich laten inspireren door de iconische stijl van kunstenaar Roy Lichtenstein. Rous' werken kenmerken zich door vergrote gezichten en levendig kleurgebruik, waarmee hij zijn eigen unieke stem in de popart-wereld heeft gevonden.
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de technische sector, heeft Rous in 2009 de schilderkwast weer opgepakt en begon hij met het exposeren van zijn kunstwerken. Met zijn voorliefde voor popart en zijn vaardigheid om gezichten tot leven te brengen, heeft Rous een indrukwekkende collectie gecreëerd die bewonderaars van moderne kunst zal aanspreken.
De expositie van Ruud Rous in de centrale foyer van het Portiersgebouw biedt kunstliefhebbers de gelegenheid om zijn werken van dichtbij te ervaren. 
Voor meer informatie over Ruud Rous en zijn popart-werken: www.ruudrouspopart.com.