nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Lancering nieuw platform voor Achterhoekse muzikanten
06.06.2023

Onlangs is het startsein gegeven voor de lancering van Poppunt Achterhoek. Op dit nieuwe platform vind je alles op het gebied van muziek in de regio.

Poppunt Achterhoek heeft één simpel doel: muzikaal talent in de Achterhoek echt verder helpen. Dat doen we vanuit DRU poppodium en Boogie Woogie (Winterswijk). Met steun van de Provincie Gelderland, het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek, Fonds Podiumkunsten en heel veel andere partijen. Vanuit verschillende plekken in de regio opereren onze talentmakelaars die vraag en aanbod aan elkaar koppelen en muzikanten helpen aan relevante informatie, activiteiten en netwerk. Alle relevante info voor muzikanten wordt verzameld op www.poppuntachterhoek.nl

foto: Edwin Hunter
Fotocollage: Nahdie ter Haar/ Dave vd Schuur/ Edwin Hunter