nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Filmhuis start seizoen met 'Une belle course'
08.09.2023

Het Filmhuis van het DRU Industriepark presenteert op woensdagavond 13 september als openingsfilm van het najaarsseizoen de Franse drama/komediefilm ‘Une belle course’ (alternatieve titel: Driving Madeleine) uit 2022 van regisseur Christian Carion. 

Over de film: Madeleine, die 92 jaar oud is, belt een taxi om naar het bejaardentehuis te gaan waar ze voortaan zal wonen. Ze vraagt Charles, de enigszins gedesillusioneerde taxichauffeur, om de plaatsen die belangrijk waren in haar leven, nog een laatste keer te bezoeken. Beetje bij beetje, terwijl ze zich een weg banen door de straten van Parijs, duikt er een buitengewoon verleden op dat Charles van streek maakt. Er zijn taxiritten die een leven kunnen veranderen.

 

Tickets via de agenda