nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Ontroering en humor vechten om voorrang bij optreden van Remy Evers
15.09.2023

Remy Evers mag dan cabaretier genoemd worden, stiekem is hij vooral een levend stripfiguur. In Gewoon Remy neemt hij het publiek mee op een fantasierijke queeste over eigen dromen en de verwachtingen van je familie.

Op 20 oktober is hij te zien in ons theater. Tickets scoor je via deze link.

’Remy Evers is de Jim Carrey onder de cabaretiers.’’ Mike Peek, Het Parool

‘’Nederland is een originele en ijzersterke cabaretier rijker.’’ Ronald Colée, De Limburger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘’De humor van Evers is niet onder één noemer te vangen, soms subtiel, dan weer compleet absurdistisch en alles wat daar tussen zit. Het lijkt totaal niet gedoseerd maar, het is perfect geregisseerd en getimed.’’ Andy Doornhein, TheaterParadijs  ⭐️⭐️⭐️⭐️

‘’Zijn veelvuldig gebruik van decor, soundtrack en rekwisieten levert mooie beelden op, evenals zijn elastieken gezicht dat nagenoeg elke expressie laat zien in Gewoon Remy. Ontroering en humor vechten om voorrang, hij grossiert in bijzondere beelden, wat aan het eind leidt tot een prachtig hoogtepunt.” Juryrapport Cameretten 2019. 🏆  Juryprijs winnaar

(foto: Anneloes van den Adel)