nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Wekelijks voorleesuurtje weer van start in bieb
13.09.2023

Op maandag 18 september starten ook de wekelijkse voorlees(half)uurtjes weer in de bibliotheek van Ulft, in het Portiersgebouw. 

Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van taal van elk kind. Voorlezen geeft je kind een voorsprong, prikkelt de fantasie, en voorlezen is gezellig! De Bibliotheek laat graag zien wat ze allemaal heeft en doet om van voorlezen een feest te maken. Zo kun je als (groot)ouder de fantasie van je (klein)kind prikkelen met gekke, leuke, spannende en mooie verhalen. En je kind leert veel nieuwe woorden en gaat later zelf beter lezen.

Aanmelden voor het voorleesuurtje is niet nodig, kom gezellig samen naar de bibliotheek en luister naar de leukste verhalen! Welkom om 14.30 uur.