IK BEN in DRU filmhuis: Project richt zich op emancipatie en bevordering van ‘jezelf zijn’ in de samenleving
11.02.2024

Het team van de ‘Ik ben…’ campagne komt naar de DRU! Op woensdag 14 februari zijn de films ‘Hier ben ik’ en ‘Ik ben Levi’ te zien in de theaterzaal. Beide films zijn onderdeel van het ‘Ik ben goed, zoals ik ben’ project. Een project dat zich richt op de emancipatie en bevordering van ‘jezelf zijn’ in de samenleving. Aansluitend aan de films is er een Q&A met regisseur Jonathan van Wieren en is er ruimte om in gesprek te gaan met de oprichters van het project!

‘IK BEN LEVI’:
De 17-jarige Levi woont in een klein dorp. Hij ontdekt dat hij verliefd wordt op een jongen uit zijn klas; Noah. Na aanmoediging van zijn beste vriendin besluit Levi het te vertellen tegen zijn ouders.
Maar hoe reageert de rest van het dorp? En is Levi wel écht klaar om de liefde te vinden met Noah?

‘HIER BEN IK’:
Een korte musicalfilm van circa 20 minuten over de 19 jarige Elise die op het punt staat om gedoopt te worden, als haar kerkgemeenschap er achter komt dat ze een relatie heeft met Noa, een meisje uit dezelfde kerkgemeenschap. Elise komt ongewild voor de keuze te staan: kiezen tussen haar geloof of de liefde.

Voor meer informatie over de campagne kun je een kijkje nemen op deze website