nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Dutch US Convention in SSP hal
27.03.2024

Op zaterdag 6 april en zondag 7 april wordt voor de tweede keer de modelspoorbeurs Dutch US Convention gehouden in de SSP hal. Op de beurs komen liefhebbers van en belangstellenden voor modelspoorhobby bij elkaar. Bij de Dutch US Convention hebben de tentoongestelde modelspoorbanen één gezamenlijk thema: Amerikaans.

In de SSP hal op meer dan 3.000 vierkante meter staan meer dan 30 modelspoorbanen. Op het grote demoplein worden verschillende demo's op het gebied van landschap, bouwen en technieken binnen de modelspoorhobby getoond. Winkeliers en handelaren verkopen een diversiteit aan treinen, modelbouwdozen, materialen voor landschap en elektronica. Meer informatie en kaarten zijn te krijgen op de website.