Cheque voor Mini Manna
11.04.2024

Tijdens de kerstborrel afgelopen december konden medewerkers en vrijwilligers van het DRU Industriepark een gift doen aan de Stichting Mini Manna in Ulft. Dat werd ruimhartig gedaan en afgelopen week overhandigde Remco Peters, projectleider cultuur van het DRU Industriepark, een cheque van 380 euro aan Margreeth Flokstra van Mini Manna. 

Stichting Mini Manna begon in 2007 in Doetinchem als zelfstandige sociale onderneming die als doel had (en heeft) om inwoners te ondersteunen die onvoldoende inkomen hebben om rond te komen. In 2017 breidde de stichting uit met een vestiging in Ulft en sinds drie jaar ook in Winterswijk.

De Ulftse locatie kreeg de cheque van het DRU Industriepark. “We zijn heel blij met dit soort giften, die ons steunen in onze werkzaamheden”, reageert Margreeth Flokstra. Ze vertelt dat de Mini Manna Markt in de voormalige Antoniusschool aan de Kannunik de Vriesstraat zetelt.
Nog wel. Het gebouw waar de stichting nu nog zit, gaat over anderhalf jaar tegen de vlakte om plaats te maken voor woningbouw. Mini Manna is daarom naarstig op zoek naar een nieuwe standplaats in Ulft (of naaste omgeving).
Mini Manna biedt zowel een kringloopwinkel, waar iedereen welkom is, als een supermarkt. Deze supermarkt is er voor mensen die niet genoeg bestedingsruimte hebben om van rond te komen. 

Meer informatie is te vinden op de website van Mini Manna