Iesselganger begint vaarseizoen met aantrekkelijke vaartochten
09.04.2024

Fluisterboot De Iesselganger opent op zaterdag 27 april opnieuw haar deuren voor een nieuw vaarseizoen, waarbij een gevarieerd programma aan rondvaarten wordt aangeboden. Van het verkennen van Kasteel Wisch tot speciale avondtochten en fototochten, er is voor elk wat wils.

Geniet samen met vrienden, familie of bekenden van een ontspannen vaartocht op de vernieuwde fluisterboot en bewonder het prachtige landschap van de Achterhoek langs De Oude IJssel. Tijdens de tocht wijst een ervaren gids de passagiers op bijzondere bezienswaardigheden, zoals ijsvogels en grote keizerlibellen.
Er is keuze tussen een rondvaart van één of twee uur. De twee uur durende tocht voert langs het traject tussen de stuw bij Ulft tot aan het sluizencomplex bij Gaanderen. Bij de één uur durende tocht wordt gevaren van de stuw bij Ulft tot aan de brug bij Terborg. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een groepsvaart te boeken voor gezelschappen.
De reguliere vaarten vinden plaats van zaterdag 27 april tot en met 29 oktober, elk weekend op zaterdag en zondag om 13.00 uur en 14.30 uur. De kosten bedragen zeven euro voor volwassenen en vier euro voor kinderen tot 12 jaar. Vertrek is vanaf de steiger bij het DRU Industriepark in Ulft, met extra vaarten op woensdagen tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie.
Individuele reserveringen zijn mogelijk via de boekingssite van de Iesselganger of bij de VVV Oude IJsselstreek.