nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Ontmasker de Duisternis: Expositie van Collectief BREEKijzer in Ulft
24.05.2024

Drie kunstenaars van collectief BREEKijzer exposeren in de foyer van het Portiersgebouw te Ulft, van 24 mei tot en met 20 juni.
Marion Noord zou graag willen weten wat er achter het masker zit. En Tatum Kempers laat in de serie Glimmer slechts een glimp van zichzelf zien. De techniek is lightpainting. Hiervoor maakt ze haar studio helemaal donker en gebruikt ze een lange sluitertijd. Ze verlicht zichzelf met allerlei knipperende lichtjes om een portret te maken. Het weerspiegelt dat mensen slechts een glimp kunnen zien van wie je echt bent. Christelijke en Islamitische apen leefden vroeger vriendschappelijk in het regenwoud. In de dystopische wereld van Hans Oldenhof vinden onverenigbare elementen een samenhang.