nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
'Gezellig plat praoten' tijdens vaart met Iesselganger
07.06.2024

De vaart van fluisterboot de Iesselganger op zaterdag 15 juni is een bijzondere editie. De gids vertelt die dag verhalen in het Achterhoeks dialect. Ook zullen er ongetwijfeld een aantal Achterhoekse liederen onder muzikale begeleiding gaan klinken.

Het vertrek is om 14.30 uur. Kosten zijn zeven euro en voor kinderen tot 12 jaar vier euro. De vaartocht duurt een uur, reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 12 uur voor de dag van afvaart.
Op de reguliere vaarten heeft De Iesselganger een vast vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij de DRU industriepark in Ulft. Op deze rondvaarten kan men individueel plaatsen reserveren via de boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek.