Aanvang: 20:15
Popzaal
Deurprijs: €22,00
Genre: Metal

Sinds het album Doomsday for the Deceiver in 1986 uitkwam staat de Amerikaanse thrashmetallegende Flotsam and Jetsam al aan de top in metalland. Dankzij het vette, klassieke thrashgeluid zal de band daar ook nog wel een tijd blijven.  De groep ontstaat in Phoenix, Arizona, in 1981. Sindsdien heeft Flotsam and Jetsam 12 studioalbums uitgebracht en wereldwijd over een miljoen platen verkocht. De meest bekende zijn Doomsday For The Deceiver (1986) en No Place For Disgrace (1988), die op de plank van iedere metalliefhebber horen te staan. 

In 2016 bracht de band het laatste wapenfeit plaat uit met de naam Flotsam and Jetsam als vervolg op de rerelease van het legendarische album 'No Place For Disgrace' in 2014. Maak je tijdens Metal On Metal klaar voor klassiekers in combinatie met stampende nieuwe nummers. Hop, de moshpit in!

De Achterhoekse coverband THRASHCAN die trashmetal uit de jaren '80 hoog in het vaandel heeft vervult de support deze avond.

Meld je aan voor het Facebook evenement.

KOOP TICKETS

Bekijk ook