nieuws

UPDATE 27 maart 13:30 Portiersgebouw gesloten voor publiek, voorstellingen verplaatst lees meer

60
Zaterdag 21.07 2018
Zaterdag 21.07 2018
toegang gratis
toegang gratis

Muziek rond het kampvuur: Stanley Price & Peggy Sue

Aanvang: 20:00
Ouhrlokaal
Genre: Special

Stanley Price & Peggy Sue is een enthousiast 50’s / 60’s cover duo dat nummers van onder andere Johnny Cash, Elvis Presley en CCR speelt. Daarnaast stoppen ze nieuwe nummers in een oud jasje. Voor het optreden bij de DRU Industriepark wordt  het duo uitgebreid met een gitarist en zangeres.

Jij bent van harte uitgenodigd het gelegenheidskwartet nog verder uit te breiden! Iedereen die zich geroepen voelt mag zijn instrument meenemen en meespelen op 21 juli. Dus neem je gitaar, viool, banjo of mondharmonica mee óf laat één van jouw andere talenten zien of horen rondom het knapperende kampvuur. Cajon, tamboerijn en wasbord zijn aanwezig voor vrij gebruik.

Heb je interesse om mee te doen? Neem dan contact op met Gijs te Winkel via: gijstewinkel@live.nl

Aanvang 20:00 uur | Gratis entree

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

Bekijk ook