nieuws

UPDATE 27 maart 13:30 Portiersgebouw gesloten voor publiek, voorstellingen verplaatst lees meer

60
Zaterdag 14.07 2018
Zaterdag 14.07 2018
toegang gratis
toegang gratis

Paul Messinger Band

Zaal open: 20:00
Ouhrlokaal
Aanvang: 21:00
Genre: Pop

In samenwerking met Songs & Whispers brengt de DRU Industriepark deze zomer “muziek aan het water” Op 14 juli is dat de Amerikaanse Paul Messinger. Dichter, songwriter, vocalist en instrumentalist uit New York.  Hij staat bekend als een van de vroege voorstanders van de Howard Levy (The Flecktones) benadering van diatonische mondharmonica, en schrijft genuanceerde, karakter-gedreven nummers in verschillende stijlen, met de uitleg: "Verschillende verhalen vereisen verschillende muziekstijlen om ze te vertellen."

Locatie voor deze vrij toegankelijke concerten is het Ouhrlokaal van de DRU Industriepark, gelegen aan de waterkant. Een zomerse sfeervolle buitenlocatie waar in het geval van wat minder weer uitgeweken wordt naar binnen. De concerten gaan dus onder alle weersomstandigheden door.

Gratis entree!

Ga voor meer informatie naar het facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

Bekijk ook