nieuws

Koffie-to-go en Stoofpotjes Drive-thru lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Toneel

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van LEEF! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.

“’Ma’ is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling” – Algemeen Dagblad

“Werkelijk alles klopt in ‘Ma’” – Noordhollands Dagblad

Na afloop is er de mogelijkheid een nabespreking met dramaturg Annemiek Lely bij te wonen. 

Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS