nieuws

Welkom terug! lees meer

60
Aanvang: 20:00
Popzaal
Deurprijs: €18,00
Genre: Rock

Zanger/gitarist Ryan McGarvey  is met een gestage opmars door Europa bezig! De fantastische gitarist won in 2010 van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival. Sindsdien ging het hard: zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa. 
Ondertussen deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen. Ook in de DRU Industriepark maakte Ryan McGarvey twee jaar geleden diepe indruk. Nu is hij terug! 

De zaal wordt opgewarmd door The Blue Poets.

Frontman Marcus Deml van deze spiksplinternieuwe nieuwe bluesband uit Duitsland heeft er als gitarist al veel producties op zitten als sessie- en livemuzikant. Tot voor kort speelde hij in de hardrock band Errorhead waarmee hij al reeds vijf albums maakte. Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het naar toe moet. De blues was zijn ding en dat heeft nu eindelijk geleid tot zijn eigen bluesrockband The Blue Poets vol 70’s rock invloeden en met veel testosteron gebracht.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

KOOP TICKETS

Bekijk ook