nieuws

Vier met ons 10 jaar DRU Industriepark 🎂 lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €20,00
Genre: Blues, Rock

Rauwe blues uit de tenen. Zo karakteriseer je de sound van Dana Fuchs. De uit Florida afkomstige zangeres beleefde een zware jeugd met een autoritaire vader, een drugsverslaving, een baantje als stripper en tragische sterftegevallen in haar familie.

Voordat ze twintig was, vertrok ze naar New York om de blues te gaan zingen. Daar liep ze bluesman Jon Diamond tegen het lijf die haar uit de striptent plukte. Met zijn steun lukte het haar een carrière in de muziek op poten te zetten. Het was de start van The Dana Fuchs Band waarin haar krachtige stem de boventoon voert en de invloed van Janis Joplin, The Rolling Stones en Etta James te horen is.

Inmiddels heeft Dana Fuchs vijf cd’s op haar naam staan en binnenkort komt Love Lives on uit waarmee ze naar de DRU komt. . Ze gebruikt haar levenservaring in haar muziek en het maakt haar muziek alleen maar rijker. Blues zoals blues bedoeld is.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de facebookgroep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

 

KOOP TICKETS