nieuws

Wandeling met lekkers voor onderweg lees meer

60
Vrijdag 16.11 2018
Vrijdag 16.11 2018
uitverkocht €10 00
uitverkocht €10 00

Magic Fish

Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €12,50
Genre: Rock, Pop

Vrijdag 16 november is de grote zaal van de DRU Industriepark het toneel van een definitief afscheid: het afscheid van Magic Fish. Voor de aller-, allerlaatste keer zal de band in haar eerste en originele bezetting een, ongetwijfeld onvergetelijk, concert geven op de openingsavond van de 5e dag van de Achterhoekse Popmuziek.

Het verhaal van Magic Fish is dat van samengebalde energie, passie, liefde en hoogspanning. Al kort na oprichting winnen Rocco Ostermann (zang/gitaar), Rick Reijntjes (drums) en Jan Willem Bosvelt (bas) in 1992 de ‘Gesel van Gelderland’. Daarna nemen ze in de Silvox Studio in Bontebrug het uit elf nummers bestaande Absolutely Free album op.

Wat volgt zijn optredens, een enkel kritisch woord en maar vooral heel veel lovende recensies. Bij de Grote Prijs van Nederland wordt Ostermann in 1993 verkozen tot beste gitarist. De band staat daarna op Pinkpop en werkt aan nieuwe nummers, waaronder It’s In The Blood. Dat nummer verschijnt uiteindelijk op de EP Topaz Tracks in 2005.

Absolutely Free van Magic Fish verschijnt, aangevuld met de nog nooit eerder uitgebrachte Topaz Tracks EP, op de dag van het afscheidsconcert in een beperkte oplage op zwart vinyl.


Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.


Bekijk ook