nieuws

Ouhrlokaal heeft overdekt terras lees meer

60
Zaal open: 16:00
DRU Industriepark
Aanvang: 17:00
Deurprijs: €35,00
Genre: Metal

Let op: de eerste band begint om 16:30 uur.


Na een geslaagde eerste editie volgt op 24 november 2018 de tweede editie van het indoor metalfestival Metal On Metal in de DRU Industriepark te Ulft. Alle bands zijn nu inmiddels bekend gemaakt, dit jaar hebben we:

• Entombed A.D
• Tankard
• Ost+Front
• Izegrim
• The Heritance
• The Covering
• Snaggletooth
• Megaseth
• Thrashcan
• Sepultribe 

Metal On Metal, het indoor metalfestival georganiseerd door Loud Noise en DRU Industriepark krijgt op 24 november 2018 een vervolg. Eén van de headliners is de Duitse thrashmetalband Tankard. De band, die alcohol als grootste inspiratiebron heeft, werd opgericht in 1982 en het eerste album, Zombie Attack, volgde in 1986. Ondanks dat de muzikanten al een tijd meedraaien, stuiteren ze nog steeds als jonge honden over het podium. Dat in combinatie met bier en pakkende nummers over bier, zorgt ervoor dat Tankard ieder concert weet te transformeren tot een waar drinkgelag.

Als je ENTOMBED AD niet kent, de meest 'deadly metalforce alive' onder leiding van de voormalige Nihilist / Entombed-zanger LG Petrov. Dan ben je geen metalhead, sliep je onder een steen sinds eind jaren 80 of ben je al een paar jaar geleden overleden. De band bracht recent de nieuwe single 'Fit For A King' uit en het doet ons snakken naar het nieuwe album. Nummers van dit album zijn ongetwijfeld te horen tijdens hun optreden bij Metal On Metal.

De Nederlandse death/thrashmetalband Izegrim heeft eigenlijk geen introductie nodig. De formatie uit de omstreken van Zutphen hebben meermaals bewezen een steengoede act te zijn en wisten op het cruisefestival 70.000 Tons Of Metal zelfs de publieksprijs in de wacht te slepen. Na het uitbrengen van de plaat ‘The Ferryman’s End’ (2016) krijgt de band de nodige positieve reacties en konden o.a. touren met Flotsam and Jetsam, Kreator, Annihilator en Onslaught. De nummers van de nieuwste EP ‘Beheaded By Trust’, werden door Rock Tribune omschreven als “Songs that Slayer would have wished to write!”. 

Ook de Duitse industrial metal band Ost+Front, de Nederlandse thrashmetalband The Heritance, de coverbands Thrashcan, The Covering, Sepultribe, Snaggletooth en Megaseth spelen op Metal On Metal. Kaarten zijn nu in de verkoop via de website van DRU Industriepark en kosten 30 euro in de voorverkoop (exclusief servicekosten)..

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de facebookgroep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Metal on Metal.

 
KOOP TICKETS

Bekijk ook