nieuws

Opening van DRU Inspiratiepunt lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €20,00
Genre: Pop, Soul

Boris is terug! De Nederlandse soul-zanger, songwriter en producer is met zijn nieuwe album Neon wederopgestaan. Als Bo Saris scoorde hij de afgelopen jaren hits als The Addict (2013) en She’s On Fire (2015). Al sinds zijn kennismaking met het grote publiek in 2003 staat Boris bekend om zijn intens soulvolle sound en zijn overduidelijke liefde voor alles wat black music te bieden heeft.

En dus keert de zanger nu terug naar zijn kern: Boris! Met de release van Neon legt hij de focus op het creëren van nieuwe muziek; een nieuw momentum waarbij achterom kijken geen optie meer is.

Neon staat voor volharding en geloof met als vaandeldrager van deze boodschap de single Funk Still My Religion. Een nummer dat symbool staat voor het onophoudende geloof in zijn eigen visie en zijn liefde voor de funk en soul.

Boris werd in 2004 nationaal bekend na het winnen van Idols. In de jaren daarna speelde hij maar liefst twee keer de Heineken Music Hall vol, werd genomineerd voor een Edison en zong duetten met o.a. Angie Stone en John Legend.

'Op zijn nieuwe album laat Boris zijn geliefde funk samensmelten met een hedendaagse sound.', aldus Maxazine.nl.

 

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de facebookgroep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook