nieuws

Maak 1 dag gratis gebruik van het poppodium lees meer

60
Zaal open: 20:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €15,00
Genre: Rock, Pop

De meeste mensen kennen Dilana nu van de Voice of Holland, maar oudere fans kennen haar al van Caz in de jaren 90 en het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova. Dilana maakte een verpletterende indruk en was de ultieme publiekslieveling. Met haar tweede plaats vestigde zij haar naam in de Amerikaanse Rock Scene.

In haar jeugd geeft ze optredens in en rond Pretoria en Johannesburg. 
Met de single Dancing in the moonlight staat de groep Wozani, waar Dilana in zingt, zes weken op nummer 1 in de Zuid-Afrikaanse hitparade.

In 1996 verhuist Dilana naar Nederland en vormt met een nieuwe groep muzikanten de groep Caz. In drie jaar tijd treedt ze zo'n 500 keer met de band op en verkopen ze 12.000 demo-tapes.

Ondanks een eigen fanclub die 7000 leden telt en het uitgroeien tot een graag geziene artieste op popfestivals, verdwijnt Dilana na 2002 uit de spotlights. In 2016 neemt ze deel aan The Voice of Holland en komt haar vierde album uit, Angel Camouflaged. Met  dat album op zak treed zijn op in een vol poppodium DRU Industriepark. Na een korte uitverkochte tour door de Us is het nu weer tijd voor de Nederlandse podia en keert zij vol energie terug naar Ulft. 


De achtergrondfoto is gemaakt door Stan Bouman.

Ga voor meer informatie naar het Facebook event en word lid van de Facebook groep om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het poppodium.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook