nieuws

We kunnen weer schaften! lees meer

60
Zondag 27.10 2019
Zondag 27.10 2019
uitverkocht €12 50
uitverkocht €12 50

The Original Sixties R&B and Soulshow

10 jaar later
Zaal open: 15:00
Popzaal - staanplaats
Aanvang: 15:30
Deurprijs: €15,00
Genre: Pop

Er zijn nogal wat groepen die niet onverdienstelijk soul uit de jaren ‘60 vertolken. Er was echter maar één ‘Original sixties R&B and Soulshow’. Niet een doorsnee soulband, maar 16 bevlogen muzikanten die met zeer veel energie en passie zo authentiek mogelijk ‘good old sixties soul’ lieten herleven. 

Dit jaar is het exact 20 jaar geleden dat ‘The original sixties R&B and Soulshow’ zich voor het eerst presenteerde in Cultureel centrum ’t Pakhuus in Silvolde. De destijds als eenmalige voorstelling bedoelde show werd dermate enthousiast ontvangen dat er een vervolg kwam. Duizenden enthousiaste bezoekers zagen de show sindsdien in theaters, op festivals en tijdens evenementen.

’t Pakhuus is er niet meer en ging samen met de Smeltkroes op in de DRU Industriepark. 10 jaar geleden werd dit culturele centrum geopend. Toen vond hier ook het laatste concert plaats van de legendarische Soulshow. De bijzondere locatie in Ulft is dan ook de juiste plek om in het jubileumweekend met een speciaal reünieconcert nog eenmaal onvervalste sixties soul te laten herleven. Keep that soul alive!

Deze voorstelling is onderdeel van ons jubileumweekend.

                             

Bekijk ook