nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Zondag 03.11 2019
Zondag 03.11 2019
uitverkocht €10 25
uitverkocht €10 25

Nijntje op de fiets (2+)

Marianne van Houten
Aanvang: 10:30
Rabobankzaal
Genre: Jeugd/Familie

Deze voorstelling is uitverkocht. Klik op deze link voor tickets voor de voorstelling om 11:30 uur.

Nijntje is thuis en heeft zin om eropuit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna een verrassende rol spelen.

Nijntje is wereldwijd het meest bekend en het meest populair van de figuren uit de boeken van Dick Bruna. Hij heeft over haar ook de meeste boeken gemaakt (meer dan 30). Nijntje spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in nijntje en in haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen. 

Marianne van Houten studeerde in 2005 af aan het Artez conservatorium (zang), maar wist toen al dat theater voor haar onlosmakelijk verbonden is met zang en ze volgde daarom verschillende workshops. O.a. clowning, improvisatie en kleinkunst. Direct na haar afstuderen speelde ze in verschillende kindertheaterproducties. Ze schrijft en speelt ook haar eigen kindervoorstellingen. Marianne specialiseerde zich vooral in het lesgeven en theatermaken voor de allerkleinsten.

Exclusief consumptie.

Bekijk ook