nieuws

Bestel alvast je kerstdiner voor een stressloze en fantastische Kerst! lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Cabaret

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre. Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Een echte aanrader dus.

Ultimatum is zijn debuut, maar als stand-upper bij Comedytrain en Cameretten-finalist heeft Ploeg inmiddels zo veel podiumervaring opgedaan dat niemand hem op beginnersongemak zal kunnen betrappen. 

****De Volkskrant: Ultimatum is een klassiek comedy-coming-of-ageverhaal, maar Alex Ploeg genoeg om eigen te zijn. Tikje narcistische en tegelijk onzekere jongeman op zoek naar bevestiging vindt eindelijk een plek waar hij de toffe gast kan uithangen die hij wil zijn. En om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is.

KOOP TICKETS

Bekijk ook