nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Aanvang: 15:00
Rabobankzaal
Genre: Klassiek Concert

Het trompetkwartet C4 bestaat uit 4 enthousiaste trompettisten. Naast orkeststukken maken ze ook muziek in kleine koperbezetting.

Een ensemble voor 4 trompetten hoor je niet vaak en C4 introduceert je in de wondere wereld die trompetmuziek in zich heeft. Het repertoire varieert van groteske fanfare tot zachte warme klanken in filmmuziek. Je zult verrast zijn over de vele rollen en kleuren die de trompet in kan nemen.

C4 bestaat uit Ido Jan Stalman, solo trompettist Orkest van het Oosten. Piertje Feenstra en Arthur Kerklaan, beiden ook trompettist in het Orkest van het Oosten en Anneke Romeijn, freelance trompettiste in verschillende orkesten.

C4 speelde al samen met Eric Vloeimans en op diverse gelegenheden in en rond Overijssel van voorprogramma tot opening en van concert tot achtergrond.


KOOP TICKETS