nieuws

Van alles te beleven met gevarieerd najaarsprogramma lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Theaterconcert

Spinvis en celliste Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. In Werkelijkheid speelt zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard. Met deze nieuwe voorstelling weet Spinvis je opnieuw mee te nemen in zijn taalrijk universum, vol absurde gedachtesprongen en verrassende wendingen. De bijbehorende melancholie voelt als een lichte deken van herkenning.

Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.

de Volkskrant*****: ‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’

In 2002 werd zolderkamermuzikant Erik de Jong (alias Spinvis) met een geheel eigen mix van inventief samplewerk en dromerige teksten, samengebald in weemoedige luisterliedjes, vanuit het niets de bestverkopende artiest van het Amsterdamse indiepop-label Excelsior. 

Dit theaterconcert vindt plaats in de Rabobankzaal. De voorstelling begint om 20.00 uur.

KOOP TICKETS

Bekijk ook