nieuws

Aantal filmvoorstellingen uitgebreid lees meer

60
Zaterdag 10.10
Zaterdag 10.10
uitverkocht €22 00
uitverkocht €22 00

Youp van 't Hek

Try-out oudjaarsconference
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Cabaret

De nieuwe en landelijke maatregelen die de overheid maandag heeft afgekondigd, hebben ook gevolgen voor de activiteiten op het DRU Industriepark.
Wat de gevolgen zijn voor het culturele programma is op dit moment nog onduidelijk. DRU Industriepark is hierover in overleg met de gemeente en de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. Zodra er duidelijkheid is over concrete maatregelen en/of wijzigingen in de programmering, delen wij dat als nieuwsitem op onze website.

Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!

Korrel Zout wordt een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Sterker nog: dat moet zelfs van de cabaretier. 

Teksten: Youp van ’t Hek
Muziek: Ton Scherpenzeel

Bekijk ook