nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
25.10 t/m 05.12
Maandag 25.10
toegang gratis
toegang gratis

Musk Ming

Expositie
Aanvang: 10:00
DRU Galerie
Genre: Expositie

Van 25 oktober tot 6 december is de expositie van in China geboren Musk Ming. Zijn werk doet denken aan de verheerlijkte lieflijke portretten van de grote ‘goddelijke vader’ Mao. Zijn geportretteerde personen worden in een naakte serene houding, steeds esthetisch weergegeven. Het regiem in China zal ongetwijfeld zijn werk afkeuren. Momenteel werkt hij in alle vrijheid vanuit Berlijn. Zijn afgebeelde personen zijn met Chinese militaire petten voorzien. Op ironische wijze verwijst hij hierdoor naar het Chinese regiem. Seksualiteit komt tot uitdrukking aan de hand van klassieke Chinese voorstellingen, die hij koppelt aan het westerse vrijdenken.

Bekijk ook