nieuws

Wandelroutes met wat lekkers onderweg lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal
Genre: Muziektheater

De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen. Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de 'Rebels of Rhythm' van Percossa. In deze voorstelling “UNPLUGGED” gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel, een rollercoaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante meter en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa.

'Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard vormen samen Percossa, ze zijn wederom uitgeroepen tot ‘Best Percussiongroup Benelux’

KOOP TICKETS