nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Zondag 19.05
Zondag 19.05
toegang gratis
toegang gratis

Hapje Cultuur

Kunst in de Winkel
Zaal open: 10:45
Galerie bij de Boeken
Aanvang: 11:00
Genre: Hapje Cultuur

Hapje Cultuur voor zondag 19 mei is helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn reeds per e-mail geinformeerd.

De kunstroute is vanzelfsprekend ook zelfstandig af te leggen. Meer informatie hierover is te verkrijgen in het VVV Inpsiratiepunt in het Loonbureau op het DRU Industriepark.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kunst in de Winkel, kom kunst kijken in Ulft!
In de maand mei vindt in Ulft de tweede editie van Kunst in de Winkel plaats. 
Van 5 tot en met 31 Mei zijn er in meer dan 30 etalages en winkels kunstwerken te bewonderen van kunstenaars van het kunstenaars Collectief Breekijzer. 
Het doel van deze route is om beeldende kunst op een laagdrempelige manier aan het publiek te tonen, door ze op plekken te plaatsen waar je het niet als eerste verwacht. 
Schilderijen, foto’s en objecten, je gaat van alles tegenkomen. Bij elke etalage vind je een QR-code van de maker van het kunstwerk. Het Toeristisch Inspiratie Punt op het DRU Industriepark is ook onderdeel van de route. 

Nieuw in de route dit jaar is het eindexamen werk van leerlingen Kunst en Cultuur van het Almende en IsalaAls organisatie vinden we het belangrijk om jongeren een podium te geven. 

Kunst in de Winkel is een samenwerking tussen KC Breekijzer en Ondernemers Vereniging de Hanze Ulft.

Hapje Cultuur:
Elke 3e zondag van de maand om 11.00 uur kunnen liefhebbers van cultuur, in de breedste zin van het woord, zich onderwerpen aan de kennis en passie van een spreker. Uiteenlopende thema's komen aan bod: van kunst tot erfgoed en van muziek tot literatuur. Alle gasten worden ontvangen met een kop koffie/thee met daarbij een zoete versnapering. Het aantal plekken is beperkt, dus zorg tijdig voor een toegangsticket. Het programma vindt plaats tussen 11.00 en 12.00 uur met een maximale uitloop naar 12.30 uur. 
Na de lezing nog even napraten en genieten van een smakelijke lunch, reserveer hier alvast een tafeltje voor ons grand café Het Schaftlokaal.