nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Aanvang: 11:00
DRU Industriepark
Genre: Rondleiding

De Oudheidkundige Vereniging OVGG geeft elke zondag een rondleiding over het DRU Industriepark. Deze begint om 11.00 uur bij het VVV Inspiratiepunt in het Loonbureau.

Onder begeleiding van de ervaren gidsen van de OVGG wandelen de deelnemers ruim een uur lang over het DRU Industriepark. De gidsen vertellen over het heden en verleden van het industrieel erfgoed. “Waar ooit het hete vloeibare ijzer werd gegoten, waar machines raasden en waar kleurig emailgoed de oven verliet, daar is nu nieuwe bedrijvigheid, daar is cultuur, daar wordt gewoond.”

De wandeling voert langs de zeven rijksmonumenten, doet het werk van de arbeider herleven en toont de nieuwe functies.

Deelname kost €4,50 kinderen van 6 tot en met 12 jaar €2,25 en onder de 6 jaar gratis. Maximum 20 deelnemers per keer. 

Informatie over de rondleidingen is in te winnen bij onze informatiebalie, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0315-200150 of via info@dru-industriepark.nl

NB: fysieke tickets kunnen alleen aangeschaft of opgehaald worden tijdens de hierboven genoemde openingstijden van de informatiebalie van het DRU Industriepark. Buiten deze openingstijden om is het te allen tijde mogelijk om tickets online aan te schaffen via onze webshop.

KOOP TICKETS

Bekijk ook