nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zondag 11.08
Zondag 11.08
tickets €32 50
tickets €32 50

All About Beer

Masterclass van Het Bierkwartier
Zaal open: 13:30
Ouhrlokaal
Aanvang: 14:00
Genre: Zomerprogramma, zomerprogrammering

In samenwerking met Het Bierkwartier houdt de DRU op zondag 11 augustus een Masterclass bierproeven! Tijdens deze masterclass worden de volgende thema's behandeld:


- Twee mooie bieren die blind naast elkaar geproefd worden, om te leren wat blind proeven doet met je ervaring
- Het proeven van bieren met verschillende hapjes voor een introductie van bier-food pairing
- Het proeven van een zogenoemd 'eindbier', een bier die je smaakpapillen op de proef stelt!

Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van de eigenaren van Het Bierkwartier: Wessel en Dafne. Deze gebundelde krachten zorgen voor een proeverij van kwaliteit met niet alledaagse bieren. Een verdieping van het bierproeven door de verschillende onderdelen; kortom ingrediënten voor een mooie en smakelijke middag!

Voor de Masterclass is het noodzakelijk om een ticket te kopen. Het aantal plekken is beperkt. Deelname 18+

OPEN PROEVERIJ
Na de Masterclass worden de deuren van Het Ouhrlokaal geopend en kan iedereen aansluiten voor de Open Proeverij. Deze Open Proeverij is laagdrempelig toegankelijk van bierliefhebber tot bierkenner. Er is een Proefkaart te koop om voor een leuke prijs een aantal bijzondere bieren te proeven op eigen gelegenheid, maar kunnen er ook losse proefbiertjes genuttigd worden. Dafne en Wessel lopen rond om eventuele vragen te beantwoorden of advies te geven. Vanzelfsprekend kunnen er ook diverse borrelhapjes besteld worden. We gaan voor een heerlijke borrelmiddag aan het water.

Voor de Open Proeverij is reserveren gewenst via de website van grand café Het Schaftlokaal. Na de Open Proeverij nog een hapje eten? Leuk! Reserveer dan voor de zekerheid ook een tafeltje voor grand café Het Schaftlokaal.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook