nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 10:15
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 10:30
Genre: Dans

Op zondag 13 oktober zal er voor het eerst een polesport wedstrijd gehouden worden op het DRU Industriepark door House of Phoenix uit Wehl. Tijdens deze wedstrijd zullen bijna alle categorieën voorbij komen: van beginners tot elite, van duo’s tot groepen en er is zelfs een categorie mannen.

Met maar liefst 114 acts die dag zullen er verdeeld over twee blokken een heleboel prachtige acts te zien zijn. Met niemand minder dan Nederlands kampioen elite 30+ women 2024 Tirsa Hagen-Meijerink als eerste jurylid moet dit een veelbelovende dag worden.

Wil jij ook ervaren hoe zo’n wedstrijd verloopt? Koop dan nu je ticket inclusief een pauzedrankje en kom kijken naar de allereerste editie van 'House of Phoenix Artistic Pole Competition'.

Blok 1 is van 10.30-15.00 uur
Blok 2 is van 15.30-20.00 uur

Het is tevens mogelijk om een combinatieticket aan te schaffen voor beide blokken. In beide blokken zit een pauze. 

KOOP TICKETS

Bekijk ook