nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
24.05 t/m 20.06
Vrijdag 24.05
deur verkoop
deur verkoop

Expositie van kunstenaars BREEKijzer

Zaal open: 00:00
Foyer
Aanvang: 00:00
Genre: Expositie

Drie kunstenaars van collectief BREEKijzer exposeren op het DRU Industriepark, in de foyer van het Portiersgebouw te Ulft, van 24 mei tot en met 20 juni.

Marion Noord zou graag willen weten wat er achter het masker zit. En Tatum Kempers laat in de serie Glimmer slechts een glimp van zichzelf zien. De techniek is lightpainting. Hiervoor maakt ze haar studio helemaal donker en gebruikt ze een lange sluitertijd. Ze verlicht zichzelf met allerlei knipperende lichtjes om een portret te maken. Het weerspiegelt dat mensen slechts een glimp kunnen zien van wie je echt bent. Christelijke en Islamitische apen leefden vroeger vriendschappelijk in het regenwoud. In de dystopische wereld van Hans Oldenhof vinden onverenigbare elementen een samenhang. 

 

Bekijk ook