nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Donderdag 25.07
Donderdag 25.07
toegang gratis
toegang gratis

Peppa Pig: De vakantie

Kleuterbios
Zaal open: 10:15
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 10:30
Genre: Jeugdfilm

Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Deze zomer zijn de filmvertoningen in de DRU kleuterbios helemaal gratis. Opgeven is wenselijk en kan via dit formulier.

De kleuterbios is bedoeld voor onze allerjongste filmfans (2-5 jaar)! Een speciale ochtend in de schoolvakantie met een film die is afgestemd op deze doelgroep en ongeveer 60 minuten duurt. We laten het licht iets aan in de zaal en het geluid staat wat zachter. Een onvergetelijke belevenis voor jong & oud!

 

Bekijk ook