nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Donderdag 22.08
Donderdag 22.08
toegang gratis
toegang gratis

Buurman & Buurman: Experimenteren erop los!

Kleuterbios
Zaal open: 10:15
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 10:30
Genre: Jeugdfilm

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en ze gaan daarom allerlei uitdagingen aan.

Buurman & Buurman proberen op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja, waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door. A je to!

De kleuterbios is bedoeld voor onze allerjongste filmfans (2-5 jaar)! Een speciale ochtend in de schoolvakantie met een film die is afgestemd op deze doelgroep en ongeveer 60 minuten duurt. We laten het licht iets aan in de zaal en het geluid staat wat zachter. Een onvergetelijke belevenis voor jong & oud!

De entree is gratis, maar opgeven is wenselijk en kan via dit formulier.

Bekijk ook