nieuws

Monsterlijk lekker ijs lees meer

60
Aanvang: 20:00
Rabobankzaal - vrije zit
Genre: Reguliere film

Film Special: Pulp Fiction

Op zaterdag 22 oktober presenteert DRU filmhuis een echte klassieker in de theaterzaal: Pulp Fiction.

Deze filmavond vindt plaats in een andere setting dan een reguliere filmavond. De tribune wordt ingeschoven en in plaats daarvan wordt een binnenterras gecreëerd. De gasten krijgen een tafeltje toegewezen, waaraan ze tijdens de film een bucket bier of andere drankjes en hapjes kunnen bestellen. 

Entree is tien euro (exclusief drankjes).

Pulp Fiction is de megahit van Quentin Tarantino uit 1994, met onder meer John Travolta, Samuel L. Jackson en Bruce Willis in een glansrol. Nu eenmalig de gelegenheid om deze kraker nog een keer op groot scherm te kijken!

Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.

KOOP TICKETS

Bekijk ook