Vrijdag 29.12 2023
Vrijdag 29.12 2023
koop tickets
koop tickets

The Fabelmans

Semi-autobiografie Steven Spielberg
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Reguliere film

The Fabelmans is een semi-autobiografie die losjes is gebaseerd op het vroege leven van Spielberg, verteld door middel van een origineel verhaal van de fictieve Sammy Fabelman, een jonge ambitieuze filmmaker.

"Capture every moment."


De kleine Sammy Fabelman groeit op in Arizona in de jonge jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Reeds in zijn kindertijd heeft hij een grote passie gevonden in de cinema en maakt hij films met zijn vrienden. Hij voelt zich hierin gesteund door zijn moeder, een bedreven pianiste. Zijn vader is informaticus wiens collega Benny de rol van oom voor Sammy en zijn zussen op zich neemt. Deze familiedynamiek leidt uiteindelijk tot spanningen die doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.

Vanwege de duur van de film is er tussendoor een pauze. Bij het filmticket zit een pauzeconsumptie naar keuze* inbegrepen.

Duur: 151 minuten
Genre: Drama

*speciaalbieren uitgesloten

KOOP TICKETS

Bekijk ook