nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Reguliere film

Sinds 2014 biedt Herstelrecht in Frankrijk slachtoffers en daders van misdrijven de mogelijkheid om een dialoog aan te gaan via beveiligde faciliteiten, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers zoals Judith, Fanny of Michel. Nassim, Issa en Thomas, veroordeeld voor diefstal met geweld, Gregoire, Nawelle en Sabine, slachtoffers van home jacking, beroving en tasjesroof, maar ook Chloe, slachtoffer van incestueuze verkrachting, worden betrokken bij herstelmaatregelen. Op hun reis is er woede en hoop, stilte en woorden, verbondenheid en hartzeer, bewustwording en herwonnen vertrouwen. En aan het eind van de weg, soms, genoegdoening.

KOOP TICKETS

Bekijk ook