nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 13:00
DRU Industriepark
Aanvang: 13:00
Genre: DRU Tech

Escape-route: De Ulftsche Pan

Nieuw!  Geen escape-room, maar een escape-route.

Kraak met je groepje van minimaal 3 en maximaal 6 speurders op zes plekken op het DRU Industriepark diverse codes zonder te bezwijken onder de tijdsdruk. Deze codes kun je ontdekken door het oplossen van uiteenlopende puzzel-opdrachten, die (on)logisch denken, creativiteit en behendigheid vereisen. En aldoende doe je wat kennis op over de historie van de DRU en het leven van de hardwerkende “huttekearls”.

Durf je het aan?

Er kunnen drie groepen parallel starten om 13.00 uur; de totale duur is 2 uur. (indien er vraag is naar een ander tijdstip kan er contact worden opgenomen met info@dru-industriepark.nl)

Ter info: De prijs is een totaalprijs ongeacht het aantal deelnemers. Minimale leeftijd is 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. 

Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

De tickets voor de Escaperoute zijn tot en met donderdagavond, voorafgaand aan de 1e zaterdag van de maand, te reserveren/kopen.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda. 

Foto: Henk van Raaij
KOOP TICKETS

Bekijk ook