nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Aanvang: 13:00
Afbramerij
Genre: DRU Tech

Houtpuzzels
Kom meer te weten over hoe een lasersnijder werkt en maak vervolgens je eigen 3d houtpuzzel door de lasergesneden houtstukken volgens een 3D-bouwbeschrijving in elkaar te zetten. Vind thuis een mooi plekje voor bijvoorbeeld je eigen 3d dinosaurus, octopus of vliegtuig!

Prijs: € 5,-
Minimum leeftijd: 8 jaar
Maximum aantal personen: 5 personen
Tijdsblokken: 13.00 – 14.30 en 15.00 -16.30.

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslot. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het gewenste aantal tickets voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig.

DRU Tech
Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

Er is keuze uit een aantal tijdsloten. Wie geen ticket heeft, maar spontaan langskomt op zaterdag, kan informeren of er plek is tijdens een van de activiteiten bij de receptie van het DRU Industriepark . De receptie in het Portiersgebouw is op zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda.

KOOP TICKETS

Bekijk ook