nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Aanvang: 13:00
CIVON Innovatiecentrum
Genre: DRU Tech

 

Smeden
Wil je zelf wel eens ervaren hoe het is om aan een smidsvuur te staan en zelf de hamer ter hand te nemen om een zelf gesmeed werkstukje te maken?

Dan bent u van harte welkom in de smederij van Innovatiecentrum CIVON in Ulft.

Elke eerste zaterdag van de maand is er DRU Tech en kun je onder begeleiding van een smid zelf aan de slag.

Het is een geweldige ervaring om een stukje ijzer heet te maken en dan te vervormen tot een gebruiksvoorwerp. Tevens krijg je een mooi beeld van het smidsvak zoals dat vroeger in elk dorp werd uitgeoefend.

Na afloop loop je trots de smederij uit met je eigen werkstukje waarvan er geen tweede in de wereld is!

Prijs: € 14,75
Minimum leeftijd: 12 jaar
Maximum aantal personen: 6 per tijdsblok
Tijdsblokken: 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslot. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het gewenste aantal tickets voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig.

DRU Tech
Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

Er is keuze uit een aantal tijdsloten. Wie geen ticket heeft, maar spontaan langskomt op zaterdag, kan informeren of er plek is tijdens een van de activiteiten bij de receptie van het DRU Industriepark . De receptie in het Portiersgebouw is op zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda.

Foto: Henk van Raaij
KOOP TICKETS

Bekijk ook