nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Aanvang: 13:00
Afbramerij
Genre: DRU Tech

Rondleiding IJzerkabinetten
In de Afbramerij, het gebouw waar CIVON Innovatiecentrum op het DRU Industriepark is gevestigd, bevinden zich nog enkele kabinetten met thema’s van het Nederlands IJzermuseum. Krijg een rondleiding langs deze kabinetten en kom meer te weten over het werk dat vroeger op de DRU en andere ijzergieterijen gedaan is en over het belang van ijzer in het algemeen.

Prijs: € 5,-
Minimum leeftijd: 12 jaar
Maximum aantal personen per tijdsslot: 10 personen
Tijdsblokken: 13.00 – 14.00, 14.00 – 15.00, 15.00 – 16.00 en 16.00 – 17.00.

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslot. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het gewenste aantal tickets voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig.

DRU Tech
Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

Er is keuze uit een aantal tijdsloten. Wie geen ticket heeft, maar spontaan langskomt op zaterdag, kan informeren of er plek is tijdens een van de activiteiten bij de receptie van het DRU Industriepark . De receptie in het Portiersgebouw is op zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda.

KOOP TICKETS

Bekijk ook