nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Aanvang: 13:00
Afbramerij
Genre: DRU Tech

let op: tickets zijn op de dag zelf te koop bij CIVON.

3D-printen
Steeds vaker wordt een 3d printer ingezet in productieprocessen. Benieuwd naar hoe 3d printen in zijn werk gaat en hoe je iets ontwerpt in “Tinkercad” het 3D-tekenprogramma? Dan is deze workshop iets voor jou! Ontwerp bijvoorbeeld je eigen naamplaatje en laat deze in 3D uitprinten!

Prijs: € 5,-
Minimum leeftijd: 8 jaar
Maximum aantal personen per tijdsslot: 8 personen
Tijdsblokken: 13.00 -14.00, 14.00 – 15.00, 15.00 – 16.00

Ter info: Gekochte kaarten zijn specifiek geldig voor een gekozen tijdslot. Indien bij de aankoop de tekst "het maximale aantal is bereikt" in beeld staat, is het gewenste aantal tickets voor het betreffende tijdsslot niet meer voorradig.

DRU Tech
Op elke eerste zaterdag van de maand staan de deuren van CIVON Innovatiecentrum wagenwijd open voor de tofste DRU Tech workshops en rondleidingen langs de diverse kabinetten van het IJzermuseum. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te zien, te beleven en te doen.

Er is keuze uit een aantal tijdsloten. Wie geen ticket heeft, maar spontaan langskomt op zaterdag, kan informeren of er plek is tijdens een van de activiteiten bij de receptie van het DRU Industriepark . De receptie in het Portiersgebouw is op zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Check ook de overige mogelijkheden tijdens DRU Tech in de agenda. 

Foto: Henk van Raaij
KOOP TICKETS

Bekijk ook